Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت الاسلام محمدجواد عادل‌پور در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته خرمشهر در مسجد جامع این شهر اظهار داشت: اختلاف نظر گمرک جمهوری اسلامی ایران با سازمان منطقه آزاد اروند موجب اجرایی نشدن قانون مناطق آزاد در شهرهای آبادان و خرمشهر شده است.

وی در ادامه با اشاره به سفر رییس مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان با بیان اینکه سفر مسئولان کشوری به شهرستانها باید نتیجه دهد گفت: با توجه به اینکه مهمترین ماموریت مجلس یازدهم نظارت است خواهش ما از رئیس مجلس شورای اسلامی این شد که ضمن نظارت بر استان خوزستان بر شهرستان خرمشهر نیز نظارت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: نظام برای بازسازی خرمشهر سالها هزینه کرد.  اگر اعتبارات بازسازی خرمشهر درست هزینه می شد شاید چندین خرمشهر را می شد با آن ساخت اما متاسفانه نظارت درستی در این زمینه صورت نگرفت.

امام جمعه خرمشهر با بیان اینکه شهرستان خرمشهر از حداقل امکانات رفاهی محروم است گفت: زیرساختهای عمران و خدمات شهری خرمشهر در حد صفر است و شهرداری خرمشهر در شرف ورشکستگی است و حتی توانایی پرداخت حقوق کارگران خود را ندارد.

حجت الاسلام عادل‌پور در ادامه گفت: برخی از واحدهای صنعتی بزرگ نظیر کارخانه صابون‌سازی، کشتی سازی اروندان، کشتی سازی شهیدموسوی در خرمشهر به دلیل نبود نظارت و سوء مدیریت تعطیل شدند.

وی آب و فاضلاب و عمران شهری را از اولویت‌های مورد نیاز بازسازی در خرمشهر بیان کرد وگفت: مسئله بازسازی زیرساخت‌ها همچون آب و فاضلاب ، عمران شهری، کسب و کار و معیشت خرمشهر با اجرای قوانین منطقه آزاد اروند امکان پذیر می‌شود.

امام جمعه خرمشهر در خاتمه ضمن قدردانی از هیاتهای مذهبی و مسئولان دستگاههای اجرایی گفت: از هیات های مذهبی مساجد و حسینیه‌ها و مواکب بابت برگزاری مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله حسین(ع) با رعایت دستور العمل های بهداشتی قدردانی می‌شود.

برچسب‌ها خرمشهر سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی اروند خطبه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خرمشهر خطبه ها خرمشهر خطبه ها منطقه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۲۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد

شهردار منطقه ۳ جزئیات جدیدی از سه طبقه کردن میدان ونک اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حمید جوانی؛ شهردار منطقه 3 در جمع خبرنگاران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه 3 در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

میدان ونک سه‌طبقه خواهد شد!

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر(عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • رئیسی: مردم در اجرا و نظارت بر انتخابات دخیل هستند
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • تداوم سامانه بارشی در اروند + فیلم
  • اجرا نشدن کامل طرح مسکن ملی و جوانی جمعیت در سبزوار
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • برنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد