Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) استان اصفهان با اشاره به آمار شهدا، جانبازان و رزمندگان در طول دوران دفاع مقدس گفت: استان اصفهان در بسیاری از عملیات ها از جمله بیت المقدس نقش ویژه، ارزنده و درخشانی ایفا کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرتیپ دوم پاسدار مجتبی فدا در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز؛ با گرامیداشت سالروز عملیات غرورآفرین و پیروزمندانه بیت المقدس که منجر به آزاد سازی بخشی از خاک میهن عزیزمان بویژه خرمشهر قهرمان شد اظهار کرد: استان اصفهان در دوران دفاع مقدس نقش ویژه، ارزنده و درخشانی داشت به نحوی که یک دهم کل شهدای کشور متعلق به استان اصفهان است علاوه بر این بخش اعظمی از سرداران و شهدای گرانقدر سایر استان ها و فرماندهان دیگر یگان ها نیز از استان اصفهان هستند همچنین بیشترین آمار جانباز بالای 25 درصد، بیشترین رزمنده به نسبت جمعیت در بین استان های کشور در دوران دفاع مقدس، یک ششم شهدای دانش آموز، یک پنجم شهدای روحانی، یک سوم شهدای ورزشکار سطح کشور متعلق به استان اصفهان است اینها قابلیت و توانمندی استان اصفهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*  دو لشکر 14 امام حسین(ع) و 8 نجف اشرف نقش عمده و تاثیرگذاری در آزاد سازی خرمشهر داشتند

فرمانده سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) استان اصفهان افزود: سرداران و شهدا و رزمندگان استان اصفهان در طول دروان 8 سال دفاع مقدس نقش ویژه ای داشتند، عملیات های بزرگی همچون، بستان، چزابه، فتح المبین، بیت المقدس، عملیات آزادسازی خیبر، والفجر 8، کربلای 3، 4، و 5 جزو افتخارات و حماسه آفرینی های یگان های استان اصفهان از جمله لشکر 8 نجف اشرف به فرماندهی سردار شهید حاج احمد کاظمی و لشکر 14 امام حسین(ع) به فرماندهی سردار شهید حاج حسین خرازی درعملیات بیت المقدس است که نقش عمده و تاثیرگذاری به عنوان اولین یگان های عمل کننده و وارد شونده به شهر خرمشهر ایفا کردند.

وی خاطرنشان کرد: این دو سردار شهید بزرگوار جزو اولین فاتحین و فرماندهانی بودند که وارد شهر خرمشهر شدند مکالمات و صحبت های شهیدان بزرگی همچون صیاد شیرازی و مکالمه بیسیم سردار شهید حاج احمد کاظمی، در وصف دلاورمردی‌ها و حماسه آفرینی های رزمندگان اسلام گویای این مطلب است.

* حماسه آزادسازی و فتح خرمشهر در عملیات بیت المقدس پشت دشمن را شکست

سردار فدا با تاکید بر اینکه ما با فتح خرمشهر حماسه ای را خلق کردیم که هم از لحاظ تعداد اسرا، تعداد غنایم، میزان وسعت و آزادسازی سرزمین های مختلف پشت دشمن شکسته شد تصریح کرد: امروز در آستانه حماسه فتح خرمشهر دیگری قرار داریم همانگونه که رزمندگان 8 سال دوران دفاع مقدس این امکان را فراهم کردند که کید، مکر و تجاوز دشمنان به کشورمان را به طور فیزیکی دفع کنند امروز هم ما وظیفه داریم به تاسی از شهدای دوران دفاع مقدس با تجدید میثاق با شهدای 8 سال دفاع مقدس و با پیروی از سیدالشهدای جبهه مقاومت که جمهوری اسلامی را حرم دانست و دفاع از این حرم را واجب، لازم است که خرمشهر دیگری را رقم بزنیم و اوج این حضور و اوج این عملیات حماسه 28 خرداد است که انتظار است که همانگونه که رزمندگان و مردم استان اصفهان در عملیات غرور آفرین آزادسازی خرمشهر نقش عمده و ویژه ای ایفا کردند در این حماسه نیز مردم استان اصفهان بار دیگر برگ زرین دیگری را به نام استان اصفهان ثیت و ضبط کنند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دوران دفاع مقدس استان اصفهان بیت المقدس سردار شهید نقش عمده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۹۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عیادت از جورج شکور؛ خالقِ سه گانهِ حماسه های ماندگار …

« جورج شکور» که به خاطر کهولت سن زمین گیر و در بستر بیماری است، یک روز قبل، از بیمارستان به منزل منتقل می شود و ‌توسط خانواده‌اش قرنطینه کامل و با عنایت زائد الوصفی نگهداری و حتی به کسی اجازه دیدار و ملاقات هم داده نمی شود.
همسر و فرزندان و خویشاوندان نزدیک، استاد را همچون نگینی در بر گرفته اند و پروانه وار و باچهره هایی مالا مال از غم و اندوه ، گرداگرد شمع وجودش می چرخند .
با این وجود با چهره‌ای گشاده از من استقبال کردند و دعوت به نشستن و استراحت کردند با مختصر پذیرایی وفنجانی قهوه.
بر اساس هماهنگی و موافقت قبلی ، «هاله» دختر فرهیخته اش ، استاد زبان و ادبیات عربی، انگلیسی و فرانسه و «دُلیحبیب» همسر و شریک زندگی اش ، جلوی دوربین قرار می گیرند تا علل و چگونگی عشق ورزیدن «جورج» به پیامبر (ص) و اهل بیت را برایم روایت کنند.
اما پیش از آن، اجازه می گیرم نخست ، بر بالین استاد فرزانه شعر و ادب حاضر شوم تا نسبت به وی ادای احترام کنم‌ و بعد به گفتگویمان بپردازیم.
می پذیرند محترمانه اما تقاضای عدم عکس برداری را می کنند ..
« مادام دُلی» که شصت سال با او همراه و زندگی مشترک، آرام و موفقی داشته، با زیباترین واژگانِ عشق و دلربایی، همسر بیمارش را مورد خطاب قرار میدهد، گویی در دوران یکساله آغازین زندگی زناشویی خود به سر می برد و با تلاشی فراوان سعی می کند میهمانش را معرفی و دیدار دو سال قبلم را به وی یادآوری کند ..
این بزرگمرد هم به سختی، واکنش از خود نشان می دهد و چند ثانیه ای چشمان کم رونق اش را باز می کند و جمله ای که با دشواری می شود مفهوم «مرحبا» را از آن استشمام کرد را حواله مان می دهد.
صحنه اندوهناکی است ، شعر خوانی اش هنگام استقبالش از من در روز اربعین سال ۱۴۰۰ را به یاد می آورم که چگونه عاشقانه سروده های حسینی اش را باز می خواند و می خروشید و با تمام وجودش به مولایش ابراز عشق و ارادت می ورزید .
آن روز حلاوت دیوان«ملحمةالحسین»اش، طمطراق ابیاتش و خوانشِ حماسی‌اش غوغا به پا کرد :

علی الضَّمیرِ دَمٌ کالنَّار مَوَّارُ
إنْ یُذْبَحِ الحَقُّ، فالذُبَّاحُ کُفَّارُ
دَمُ «الحُسینِ»سَخِیٌّ فی شَهادتِه
ماضَاعَ هَدْراً، به للهَدی أنوارُ
وللشَّهادة طَعمٌ لم یَذُقْهُ سِوَی
الشُّمِّ الأُلَی أقْسَمُوا،إنْ یُظلَمُوا ثارُوا…

بر دل و جان خونی است جوشان و
بسان آتش شعله‌ور،
اگر حق را سرببرند بی‌شک قاتلان جنایتکار کافرند.
خون حسین(ع) بخشنده و راهگشاست خونی که هدر نرفت و چراغ روشنگر راه هدایت شد. شهادت طعمی دارد که کسی نچشیده است جز آزادگانی که قسم خورده‌اند در برابر ظلم سر خم نکنند و قیام کنند.)

به یاد دارم آن روز را که چگونه این ادیب توانا با حماسه ای وصف ناپذیر و با صدایی رسا و به سان یک مداح تمام‌عیار اهل بیت شعرش را می‌خواند گویی که در جمع‌مان صدها نفر حضور دارند و شنونده او هستند و پای روضه عاشقانه موزون او نشسته‌اند.
در آخر هم رو به من کرد و خطاب که: «این دیوانِ حسین باید در خانه یکایک ایرانیان وجود داشته باشد»

(خواننگان محترم را به خواندن ماجرای زیبا و به یادماندنی آن دیدار را با عنوان «جورج شکور؛ از حماسه حسین تا حماسه پیامبر» با لینک ذیل توصیه و فرا می خوانم :khabaronline.ir/news/1566500)
بگذریم ..
▫️به ضبط و گفتگو با همسر و فرزند برومند این ابر مداحِ کم همتا می پردازم ؛
از «علی» که علاوه بر خارق العاده بودنش، مردی در منتهای بلاغت در ادبیات عرب است روایتها کرد! از هنگامی که جورج دانش‌آموز بود و شیفته نهج‌البلاغه او شد . پدر ، «علی را همواره به شدت دوست داشته و دارد….علیِ شهید، بزرگ‌مردی از شگفتی های تاریخ است».
از تاثیرگذاری ادبیات فاخر نهج‌البلاغه در دوره نوجوانی بر استاد و چگونگی جذب شدن او به علی(ع) و اهل بیت پیامبر اکرم (ص) می شنوم ؛ نکته‌ای که بیشتر مسیحیان ولایی که با آنان آشنایی داشته و دارم به آن اقرار و تأکید دارند.



از عشق بی انتهای پدر به امام «حسین» روایت کرد.
و «جوان که بود می گفت که اگر در دوران امام حسین(ع) می‌زیست بی‌شک به یاری وی می‌شتافت و در صحرای کربلا همراه امام به شهادت می‌رسید و اینکه شهادت در کنار امام حسین، افتخار بزرگی است که آرزو داشت نصیبش شود و اکنون هم که به این سن رسیده‌ هنوز این آرزو را در سر دارد و به حرف‌هایش پایبند است.
همسر و فرزند، از سفرهای جورج به کشورمان و دیدارش با فرهیختگان و بزرگان فرهنگ و ادب و تمدن مان گفتند…

و بالاخره از عشق جورج به همسرش که شاگردش هم بود، نکته ها می شنوم و سروده‌هایش برای او را ….
و از هر دری سخنی به میان آوردند.

از شنیدن این روایت ها و این همه پند، شگفت زده و به وجد می آیم که پرداختن به این قصه، زمانی دراز و مکانی دیگر را می طلبد و در فرصت و مناسبتی در خور، بدان ها به حول و قوه الهی خواهم پرداخت.

با پایان گفتگوی روایتگری، خواهر زاده اش که یک مقام نظامی است اصرار دارد که من را به «آرامگهِ ابدی» خانوادگی شکور که تنها چند متر با «منزلگهِ دنیوی» ایشان فاصله دارد، ببرد تا سنگنوشته و شاه بیت جورج که زینت بخش اقامتگه آینده اوست را شاهد باشیم و از این گفتار فاخر، پند آموز و پُر مغز همچو او لذت ببرم، دعوتش را با اندوه اجابت می کنم و با زمزمه کردن دلسروده استاد، و ارزوی سلامتی برای ایشان، با میزبانانم خداحافظی می کنم و صحنه های ناباورانه آن روز را در طول مسیر بازگشت، و باز هم با زمزمه دلسروده استاد، مرور می کنم که :

کُن بِنا قَبْرَنا حَنوناً رؤوفاً
ما أشَدّ الظَلامَ تَحْتَ التُرابِ!

لَمْ تَسَعْنا الأقطارُ طولاً و عَرْضاً
کَیْفَ نحیا فی ظُلْمَةٍ و أکُتِآبی؟!

إننی خالِدٌ بِذِکری و شِعْری
وفِعالی وفی قُلوب صِحابی

هذهِ سُنةُ الحیاةِ مَماتٌ
ثُمّ بَعْثٌ فی جَنةِ الأطْیابِ!

جورج شکور
ایلول سنة ٢٠٢٠


با ما در قبرمان مهربان و دلسوز باش،
در زیر خاک چقدر تاریک است!


طول و عرض (گستره‌ی) کشورها نمی‌تواند ما را در خود جای دهد، چگونه می‌توانیم در تاریکی و افسردگی زندگی کنیم؟!

من در یاد و شعر و کردار و دلهای یارانم جاودانه‌ام.

این است قانون زندگی: مرگ سپس رستاخیز در بهشت عطرها!

جورج شکّور
اوت 2020 میلادی

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900121

دیگر خبرها

  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • عیادت از جورج شکور؛ خالقِ سه گانهِ حماسه های ماندگار …
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز، سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • تشییع و خاکسپاری جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد برگزار شد
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • تشییع پیکر شهدای تازه تقحص شده دفاع مقدس در اصفهان
  • تشییع دو شهید گمنام دفاع مقدس در مسجد مقدس جمکران
  • پیکر ۴ شهید دفاع مقدس در اصفهان تشییع می‌شود
  • تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده فردا در اصفهان